Një 47 -vjeçar ka bërë disa ndërhyrje tek fytyra e tij, dhe tani duket krejtësisht më ndryshe.

Neil Greenwood, nga Oldham i cili punon si shitër shkoi në Turqi për t’iu nënshtruar disa operacioneve kozmetike.

He also underwent an eye lift to get rid of wrinkles and bags and make him look younger
Mr Greenwood (pictured after the eye lift) said of his experience in Turkey: 'Overall it was really good'

Greenëood ka bërë ndryshime në flokë, sy dhe dhëmbë, shkruan Indeksonline.

47-vjeçari fillimisht planifikonte t’i bënte vetëm dhëmbët, por ishte aq i kënaqur me rezultatet sa që vendosi të bënte tjera ndërhyrje.

Ai tregon se 20 vitete fundit flokët e tij vazhdimisht ishin më të dobëta.

He originally went to have his teeth (pictured before the op) shaved down and replaced with veneers - but was tempted into having two more procedures
Mr Greenwood said his new pearly white veneers have given him a renewed sense of confidence and he is no longer afraid to smile in photographs

“Tani kur dal nga dushi dhe i shoh flokët e mia, oh Zot! Të kesh mundësi të bësh stilim flokësh me të vërtetë është një barrë e këndshme. Tani më pëlqen të shojë edhe tek berberët për t’i shkurtuar ato”, tregon ai.

The salesman, who began balding in his 20s and became too afraid to smile in photos, beams with joy beside his mother Carole after his surgeries

Shitësi u mbajt në spital për dhjetë ditë për t’u shëruar, para se të lejohej të kthehej në shtëpi.

“Në përgjithësi ishte vërtet mire, unë isha në Turqi për 10 ditë dhe të gjitha procedurat kishin përfunduar njëra pas tjetrës”, ka treguar tutje ai