Flokët janë ato që definojnë fytyrën dhe thonë që një prerje e bukur është gjysma e bukurisë.

Duhet njohur mirë fizionomia e fytyrës për të kuptuar se çfarë modeli ju shkon, por nëse parukierja nuk jua ka thënë një gjë të tillë, mund ta mësoni përmes fotogalerisë së mëposhtme.

Bishti anash e pret vizualisht përgjysmë fytyrën në mënyrë diagonal duke i dhënë një rrumbullakësi.

flokerte

Flokët e kapura bisht me pak volum është gjithashtu një model që u shkon femrave me fytyrë të zgjatur.

Flokët e krehura drejt të ndara me vijë në mes krijojnë iluzionin e një fytyrë më pak të shkurtër.

Kaçurrelat voluminoze krijojnë idenë e një fytyre më të plotë duke na dhënë iluzionin e një fytyre ovale pasi flokët e derdhura mbi shpatulla mbushin “boshllëkun”nëse e keni mjekrën e stërgjatur.

Baluket anash gjithashtu duket se kanë aftësinë të krijojnë iluzionin e një fytyre më katrore.

aererg