Le të diskujtojmë pak çfarë janë këto gjëra që meshkujt nuk i durojnë dot kur femrat I bëjnë në shtrat, për hir të kënaqësisë së të dyja palëve.

Si fillim mos ia lini të gjitha atij në dorë

Sigurisht që nëse është një mashkull për të qënë, do bëntë ç’mos për t’iu kënaqur, pormeshkujt e urrejnë presionin për të qënë 100% të përgjegjshëm vetëm për kënaqësinë tuaj. Mos hezitoni të luani duart…nëse e kuptoni çfarë duam të themi.

Refuzoni të sillni risi në shtrat

Kujt i bëhët vonë nëse duket një pozicion i çuditshëm, apo nga një kënd I caktuar nuk dukeni mjaft seksi, edhe ato zhurmat që tingëllojnë jo dhe aq mirë, janë pjesë e lojës dhe ata i adhurojnë.

Ju e pagëzoni me emër mikun e tij

Kuptohet që nuk është aspak një shenjë e mirë.

Nuk nxirrni një fjalë të vetme nga goja

Ju lutemi mos rrini aty si dru dhe askush nuk iu kërkon të imitoni filmat prono, thjesht bëjini të ditur në mënyrën tuaj dhe pa turp sa po kënaqeni.

E vrisni mendjen se si dukeni

Femra, ai është kaq shumë i zënë duke shijuar momentin sesa të fokusohet në peshën tuaj apo nëse iu kanë shpëtuar pa hequr disa qime në këmbë.

I ngulni sytë tek penisi i tij dhe e shikoni sikur të ishte një objekt aleni

PO, e dinë shumë mirë që nuk është pjesa e trupit që mund ta shohësh kudo dhe kurdo, por thjesht pranojeni dhe mos bëni fytyra të çuditshme.

Injoroni testikujt e tij

As na duhet ta shpejgojmë këtë çështje…