Taksa 100 % e vendosur nga ndaj produkeve të Serbisë dhe Bosnje e Hercegovinës, përkundër reagimeve të ndërkombëtarëve, po mbështetet nga qytetarët. 

Se çka mendojnë ata, ndiqni videon në vijim: