Deputeti i Kuvendit të Kosovës njëherësh edhe anëtar i partisë së Nismës për Kosovë Milaim Zeka, ishte pjesë e një intervistë të shkurtër së fundi.

Deputeti, tregoj disa gjëra për vetën e tij si dhe prezantoj shtëpinë.Në shtëpi ai tregoj se jeton me bashkëshorten dhe me dy vajzat.

Gjatë intervistës, Milaim Zeka u pyet se a je katundar apo qytetar.Ai tha: ‘Jam në mes as qytetar as katundar, jam fshatar’.

Shikojeni videon:

A e konsideron veten Milaim Zeka kaunar a qytetar?

A e konsideron veten katunar a qytetar MilaimZeka?

Gepostet von Tour de Cool am Dienstag, 4. Dezember 2018