Me siguri e mbani mend aktoren kryesorë të filmit “Kloni”. Giovanna Antonelli, ose siç njihet ndryshe me emrin Zhade, është një artiste që do të mbahet mend gjatë. Kjo sepse ajo mbërtheu para ekranit mijëra shqiptarë ne vitet 2004-2005.

Brenda serialit “Kloni”, gjeje drama familjare, filozofi, tradhti, dashuri, sakrifica, dhunë, dhe risi të shkencës, siç ishte klonimi.

Përpos vlerave dhe vlerësimeve të filmit, aktorja kryesore zotëronte një magji të të bërit për vete edhe publikun nga shtëpia.

Me siguri që ju kujtohet Zhadja, por ja si duket ajo sot:

Image
Image
Image
Image
Image