Shanset për tu ndezur një makinë përsëri pas një periudhe të gjatë kohore nën ujë janë shumë të vogla apo jo? Vecanërisht nëse periudha kohore është gjashtë muaj.

Kaq kohë ka kaluar ky automjet në fund të një liqeni, por nuk është thjeshtë një makinë: është një Lada Samara e thjeshtë dhe e fuqishme.

Djemtë nga Garage54 i japin Ladas një shans për të luftuar duke pastruar disa nga komponentët elektrik dhe duke i shtuar vaj të freskët. Por a mjafton kjo?

Shikoni videon më poshtë.