Taksa e vënë nga Kosova ndaj Serbisë dhe Bosnjës, po del të jetë mollë sherri mes qeverisë ‘Haradinaj’ dhe bashkësisë ndërkombëtare.

Përderisa nuk po pushojnë thirrjet për pezullimin e saj, Haradinaj ende po tregohet kategorik në qëndrimin e tij se nuk ka heqje takse pa njohje nga Serbia.

Kjo dhe shumë çështje tjera e kanë sjellur qeverinë në pozicion të pafavorshëm, por se a po vjen era zgjedhje, ja si mendojnë qytetarët: