Se si ishte rrugëtimi i tij dhe grupit “Fisnikët’ për 38 vjet me radhë në muzikë, cili është sekreti i ‘jetëgjatësisë’ së grupit, sa paguhen anëtarët e grupit të tij, çka i ka mbetur peng në jetë,  kur do ta lansojë këngën më të re, sa profesione i ka e shumëçka tjetër do të rrëfejë Agim Gërguri në intervistën dhënë për Gazetën Observer.

Ndiqeni intervistën e plotë: