Një aksident trafiku ka ndodhur pak më herët në Prishtinë.

Sipas një dëshmitari, në lagjen “Kodrën e Trimave” në një aksident janë përfshirë tri vetura.

Nuk dihet për të lënduar, veçse janë shkaktuar dëme të konsiderueshme materiale.

Njësitet përkatëse të Policisë së Kosovë i janë përgjigjur menjëherë këtij rasti dhe të njëjtit janë marr me shikimin e rrethanave që karakterizojnë këtë aksident.

Më poshtë shikoni fotot: