Një aksident i rëndë ka ndodhur në rrugën Prishtinë-Mitrovicë.

Më specifikisht, aksidenti ka ndodhur në fshatin Stanovc, Komunë e Vushtrrisë.

Në aksident janë përfshirë dy vetura dhe një kombi bus.

Janë disa të lënduar, të cilët janë dërguar në QKUK.

Ende nuk dihet nëse ka viktima.