Inspektorati i Komunës së Prishtinës, me vendim të Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinorë ka ndërmarr një aksion për rrënimin e disa tarracave të lokaleve në Ulpianë.

Aksion ka filluar sot gjatë orëve të paradites.

Telegrafi ka dërguar disa pyetje në formë elektronike në MMPH , mirëpo ende nuk ka marrë asnjë përgjigje në lidhje me këtë.