30 janë aktorët protagoniste, por  peshën kryesore e mban Engin Altan Düzyatan. 38 vjeçari është aktor dhe prezantues shumë i njohur në Turqi, por tashmë edhe për publikun shqiptar.

Më poshtë ju sjellim një video të veçantë  ku shfaqen disa nga aktorët kryesor të këtij seriali historik.

Shikoni se si kanë ndryshuar aktorët nga fillimet e karrierës së tyre  deri më tani.