Hajat Toçilla, aktorja e njohur me rolin e saj si ‘Ema’ në serialin ‘Schengen Visa’, ka treguar pse nuk është më pjesë e këtij seriali.

Aktorja më tej në një intervistë për Gazetën Observer ka folur për shfaqjet e filmat më të dashur, për duartrokitjen më të fortë që ka marrë, për projektet e reja në të cilat është duke punuar, për komentet që ka pranuar për emrin e saj dhe shumë detaje të tjera.

Për më shumë ndiqeni intervistën: