Gazetari, kritiku dhe shkrimtari gjerman, Rudiger Schaper publikoi libri biografik për aktorin e madh me origjinë shqiptare, Aleksander Moisiun.

Schaper rrëfen detaje të ndryshme të jetës së Moisiut, të cilat nuk kemi pasur mundësi ti lexojmë më herët.

Në gjuhën shqipe libri u përkthye nga Feride Berisha,ndërsa se si shkoi promovimi i librit në Prishtinë mund të ndiqni në videon më poshtë.