Andrea Belotti ishte një ndër zërat më të përfolur në merkaton e verës ku Manchester United dhe Milan ishin dy klubet që interesoheshin më shumë, por kurrë nuk erdhi oferta 100 milionë euroshe që presidenti i Torinos të lejonte largimin e tij.

Tashmë në skenë është futur një tjetër klub, këtë herë nga La Liga, ku Atletico Madrid me Griezmann në largim e sipër kërkon që të marrë një tjetër super sulmues.

Francezi pritet të largohet drejt Manchester United ku shifra pritet të jetë më shumë se 150 milionë euro, ndërsa Belotti do tu kushtonte dikur tek 70-80 milionë euro, pasi këtë sezon nuk ka treguar asgjë dhe vlera e tij ka rënë.