Para pak ditësh ka dalë nga shtypi përmbledhja me tregime për fëmijë “Aria” nga autorja Shqipe Canolli.

“Aria” është një libër për fëmijë me pesë tregime të gjata ku secili prej tyre shpalos një botë magjike që vjen te lexuesit e vegjël si një rrëfim fantastik me plot  aventura, të bëma dhe mistere të ndryshme.

Libri është botuar nga Shtëpia Botuese “Cuneus”.

Për më shumë ndiqeni intervistën me autoren: