Në Prizren janë arrestuar dy burra të komunitetit rom, pasi që kishin tentuar ta rrëmbenin një vajzë nga komuniteti shkali, të moshës së mitur.

Rasti nga policia është cilësuar si “Martesë e detyruar”.

Ngjarja ka ndodhur gjatë të shtunës rreth orës 19:00, Të nesërmen janë arrestuar të dy burrat, për çka janë intervistuar nga policia dhe me urdhër të prokurorit janë dërguar në mbajtje.