Meshkujt e adhurojnë seksin anal dhe nëse partneri yt të ka kërkuar diçka të tillë, por ti ende nuk arrin ta kuptosh se përse atij i pëlqen kaq shumë, atëherë zbulo arsyet e vërteta.

  1. Sepse ai jep ndjesi krejt ndryshe në krahasim me seksin vaginal

Është një zonë e re të cilën ai nuk e ka provuar më parë dhe nga ana tjetër zona anale është më e ngushtë dhe i fal mashkullit një kënaqësi të veçantë seksuale.

  1. Sepse është diçka e re

Seksi anal praktikohet shumë rrallë dhe nëse ju po e provoni për herë të parë, ai vdes nga dëshira për të shijuar një anë krejt të re seksuale tënden.

  1. Sepse është një zonë e ndaluar

Seksi anal vazhdon të konsiderohet ende disi tabu dhe një zonë e ndaluar. Pikërisht kjo e bën atë ta dëshirojë edhe më tepër.

  1. Sepse aty është “zonë e virgjër”

Meshkujt mendojnë se nëse ti ke pasur eksperienca të tjera seksuale me të dashurit e tu të mëparshëm, zona anale është e virgjër dhe është vetëm për atë.

  1. Sepse është një status për të

Nëse miqtë e tij do të flasin për eksperiencat e tyre me seksin anal, ai nuk do të dijë si të përgjigjet. Prandaj kjo eksperiencë është e rëndësishëm për të dhe i jep një lloj “statusi” mes miqve të tij.