Pasiqë veç jemi në stinën e dimrit, një ndër temat më të përfolura tek entuziastët e makinave është se ‘cila makinë është më e mirë në këtë stinë’?

Në këtë rast kemi të bëjmë me një testim të 3 ikonave gjermane: Mercedes, BMW dhe Audi.

Të tri këto makina mund të kenë diçka më shumë se njëra-tjera. Ndërsa sa i përket stabilitetit në rrugë me borë, Audi pothuajse në çdo rast tregon se është më e mira.