Aktore me identitet artistik, këmbëngulëse dhe me vizion të qartë.

Është kjo Aurita Agushi e cila suksesin e arriti jorastësisht, por me shumë punë e angazhim.

Filmi “Shok”, “Ajo” dhe “Martesa” ishin filmat që iu afruan më së shumti çmimit prestigjioz Oscar, e në të tre këta filma Aurita shfaqi talentin dhe angazhimin maksimal.

Në një intervistë për Gazetën Observer ajo rrëfen rrugëtimin e saj 20 vjeçar në aktrim, sfidat nëpër të cilat ka kaluar si dhe momentet më emocionuese të karrierës si aktore.

Për më shumë ndiqeni videon në vazhdim: