Kosova ka arrit që në minutat shtesë të përmbys rezultatin kundër Letonisë.

Është Besar Halimi që ka shënuar në minutën e 90+4 për rezultatin 4:3 në ndeshjen që po zhvillohet në “Adem Jashari” në Mitrovicë.

Me këtë rezultat është përmbyllur ndeshja. Kështu Kosova realizon fitoren e parë si vendas prej kur është pranuar në FIFA dhe UEFA.