Bianca Gascoigne ka treguar hiret e saj derisa ka dal me bikine në valët e plazhit të Tenerifes

Ajo nuk është e panjohur për reklamimin e asetëve të saj dhe edhe kësaj here vajza e futbollistit Paul Gascoigne i ka treguar ato plot vetëbesim.

Këtë ajo e ka bërë gjatë ditës së sotme ku është duke kaluar pushimet në brigjet e bukura të Spanjës.

Ajo duket porsi një pikturë në plazh në fotot e fundit.

Posing up a storm! The former CBB star, 31, made the most of her impressive curves in a black one-piece, posing up a storm on the picturesque beach

Chest a glimpse! Ensuring she gave onlookers a generous glimpse of her generous bust, the skimpy piece barely covered her curves, narrowly avoiding  a wardrobe faux pas

What a woman! Ensuring she gave onlookers a generous glimpse of her generous bust, the skimpy piece barely covered her curves, narrowly avoiding a wardrobe faux pas

Blonde bombshell! Wearing her trademark waist-length blonde hair loose, the reality star opted for heavy eye make up and a touch of pink lipgloss, pouting expertly a she enjoyed a splash in the seaCutting shapes! She tied her mermaid hair from her face as she cooled down in the ocean

Single ready to mingle! Her appearance in Cyprus comes after Bianca revealed she has split once again from her ex-boyfriend and cage fighter, CJ Meeks

Single ready to mingle! Her appearance in Cyprus comes after Bianca revealed she has split once again from her ex-boyfriend and cage fighter, CJ Meeks