Audi A7 është makina e plotë e makinerisë gjermane me 4 dyer me 4 vende, e cila merr përafërsinë e Gran Coupe BMW 6 Series dhe Mercedes CLS. Gjenerali i parë A7 kishte jetuar ciklin e tij të jetës mjaft mirë me përsëritjen e binjakëzimit të çmendur V8 powered RS7.

Audi A7 i ri përveç paketimit në infotainment të ri, dizajn dhe opsionet e motorit gjithashtu do të pajiset me harduerin që do të mbështesë paketën e ardhshme AI të Audi që do të fillojë në 2018.

Motori ka 6 cilindra, prej 340 kuaj fuqi. Çmimi i kësaj veture fillon nga 69,700 euro.