Sipas Drejtorisë për Punë Hidro-meteorologjike në Maqedoni borë duhet të bjerë për fundjavë.

Nëpër qytete dhe vendbanime do të ketë rreshje shiu kurse nëpër male do të ketë borë me intensitet të dobët.

Cikloni që do ta kaplojë Maqedoninë pas ditës së premte (17 nëntor) do të reflektohet nga cikloni që është duke lëvizur nga Italia dhe Kroacia.