Prizrenasit përmes votës së tyre, e vulosën faktin që për katër vitet a ardhshme Prizrenin do ta udhëheq  Mytaher Haskuka nga Lëvizja Vetvëndosje.

Se si ka shkuar procesi zgjedhor në Prizren dhe a mendojnë se Haskuka do të qeverisë mirë me Prizrenin, shikojeni videon në vazhdim: