Kur dimri vjen, është mirë që vetura juaj të jetë në gjendje të përshtatet edhe me mot më të keq. 

Më e rëndësishme është që të mos ketë prishje për shkak të të ftohtit dhe borës.

Sipas hulumtimeve, një veturë është dyfish më në rrezik që të prishet kur është në muajt e dimrit.

Më poshtë mund të gjeni cilat janë pikat kyçe, të cilat duhet të shikohen para hyrjes në dimër, sipas ekspertëve:

Kontrolloni baterinë e veturës.
Kontrolloni anti-frizin.
Kontrolloni ujin e xhamave.
Kontrolloni dritat e jashtme.
Gomat e dimrit.