Ka disa femra, të cilat nuk i thonë kurrë “jo” seksit. Ato përgjithësisht mund të klasifikohen në bazë të tipit të tyre, por edhe eksperiencave jetësore, mirëpo është njëra prej tyre ajo që posaqërisht nuk do t’i thotë kurrë ‘jo’.

Dhe kjo është kush tjetër veçse femra hakmarrëse:

Ko është femër, e cila është duke e marrë veten pas divorcit ose p-as ndarjes nga i dashuri dhe është emocionalisht jostabile.

Ka bërë gjithë çka mundur duke qenë e dashuruar, ka investuar shumë në lidhje, mirëpo e tëra është shkrirë si fluskë sapuni.

Dhe si ngushëllim, hakmarrje por edhe kthim të vetëbesimit dhe të të ndjerit si e dëshiruar ajo është në gjendje të hudhet në krahët e të parit mashkull që i ofrohet me kujdes.

Mjafton të jesh pranë saj, të shprehni pak interesim, dhe ajo është e juaja…