Të shtunën kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj ka marrë votat e mjaftueshme në Kuvend për t’u zgjedhur kryeministër i Kosovës.

Kreu i AAK-së erdhi në këtë post si kandidat i PANA-s.

Por se si e shohin qytetarët kabinetin Haradinaj dhe çfarë presin nga kjo qeveri ndiqeni viden në vazhdim: