Dhurata Dora është njëra nga këngëtarët e cila nuk heziton të shfaqet pa grim.

Këngëtarja edhe këtë herë ka publikuar nja fotografi në të cilën dukej aq e thjeshtë dhe pa grim duke mahnitur me bukurinë.

Kjo nuk është hera e parë që e shohim Dhuratën pa grim të ekzagjeruar dhe dukje ekstravagante, ajo njihet për guximin për tu shfaqur pa ‘make-up’.

Ndryshe, Dhurata së fundi ka realizuar disa fotosesione të cilët i ka ndarë me ndjekësit në rrjetet sociale.