Me kalimin e viteve, stilistët sjellin në treg gjithmonë modele të reja të veshjeve. Por ju tregohuni të zgjuar, ruani rrobat tuaja dhe modifikojini ato.

Xhinsi është një material që sa më shumë kalojnë vitet aq më i domosdoshëm bëhet. Të gjithë e dimë historinë e xhinsit, filloi me minatorët, vazhdoi me punëtorët dhe po zhvillohet sot në pasarelat më të njohura, duke u bërë veshja më e përhapur për të gjithë.

Ja disa ide si të shndërroni rrobat tuaja dhe ato të duken të veçanta:

1.    Në një tas hidh pak zbardhues dhe me një penel spërkateni këmishën.

2. Për ti bërë pak me ndryshe nga të tjerat, grisni me një rente perimesh dhe poshte fijeve mund të vendosni nje copë:

3. Bashkoni të gjitha copat që nuk ju duhen dhe krijoni një fund: