Një video mjaft interesante shihet në internet, kur një çift simpatik ishin duke shikuar televizionin, kur vajzës i erdhi një mesazh në telefon pë të dal me shoqe.

Një çift simpatik është bër hit në internet kur vajzë i erdhi një mesazh në telefon e cila ftohet të dal me shoqe.

Pastaj ajo ngritet për tu bër gati dhe merr sugjerime nga i dashuri se çfarë të vesh.

I dashuri e kthen disa herë, sepse nuk dukej mirë, sepse shpesh dukej lakuriq. Por në fund vajza vishet e gjitha, duke e mbuluar tërë trupin me veshje sportive, dhe me këtë veshje djali është shumë i lumtur.

Por kur del vajza jashtë, ajo i heq ato, sepse poshtë tyre kishte një fustan të shkurtër dhe  dukej mjaft provokuese. Për më shumë shikojeni videon.

😜😜

😜😜

Gepostet von Video.am am Freitag, 24. August 2018