Një djalosh vendosi të bëj eksperimentin me kuletë, për të parë se si do të vepronin njerëzit në rrugë.

Ai në rrugët e stërngarkuara me njerëz, bënte sikur po e nxjerr telefonin nga xhepi dhe i bie kuleta

Djaloshi vazhdonte rrugën duke bërë kinse se ka kuptuar që kuleta i ka rënë, në mënyrë që të provokoj njerëzit a po e lajmërojnë atë.

Më shumë se gjysma e njerëzve që panë kuletën në tonë, e lajmëruan atë se i ka rënë.

Derisa ishin të rralla rastet kur qytetarët merrnin kuletën për vete, duke u munduar mos ti shohin të tjerët.

These guys dropped their wallets to see if people would give them back or not. The results will surprise you! 😯👏

These guys dropped their wallets to see if people would give them back or not. The results will surprise you! 😯👏

Gepostet von Daily Mail Video am Samstag, 13. April 2019