Kalimtarët e rastit kurrë nuk kanë besuar se në qendër të qytetit do të hasin në një dordolec, e në veçanti një që do t’ua fusë frikën në palcë.

Jo çdo vit i ri është i mbushur me magji, borë dhe rehati. Ky dordolec po qëndronte pranë një dyqani dhe mbante në duar një pankartë me mbishkrimin “urime festat”, por kalimtarët nuk e dinin çfarë sekreti fshihej brenda tij, transmeton Telegrafi.

Në një moment i bie pankarta nga duart, dhe kur qytetarët e vërejnë një gjë të tillë gjunjëzohen për ta kapur dhe ia kthyer në vend.

Por kurrë nuk kishin pritur që ky dordolec do të jetë një njeri i veshur me rroba të dordolecit. Për më shumë shikoni videon dhe do t’i kuptoni reagimet e qytetarëve.

Snowman scare prank

This prank is hilarious 😂Go see more Rich Ferguson’s Original Pranks at Rich Ferguson.

Posted by VT on Dienstag, 5. Dezember 2017