Të bësh drift në shpejtësi të mëdha në bore, është jashtëzakonisht e rrezikshme po që padyshim të dhuron adrenalinë.

Kjo rrëshqitje (drift) me shpejtësi të madhe realizohet me vetura Toyota Supra, të cilat njihen si vetura të përshtatshme për këtë lloj rrëshqitjeje.

Por ajo çfarë e bënë këtë rrëshqitje të jashtëzakonshme është shpejtësia e madhe si dhe terreni me borë.

Posted by Street FX Motorsport & Graphics on Montag, 5. März 2018