Burri im vazhdon të ketë marrëdhënie seksuale me një vajzë kur viziton Filipinen, por ne kemi një vajzë të vogël së bashku.

Duhet ta lë atë që të ketë marrëdhënie me të kur të shkon një herë në vit, për ta shpëtuar martesën tonë?

Unë jam nga Filipinet dhe e takova atë duke punuar si masazheve në një banjë në Mbretërinë e Bashkuar dhe ai punonte në ekipin e mirëmbajtjes.

Unë jam 32 vjeçe dhe ai është 48. Vajza jonë është katër.

Ne kthehem në Filipine çdo vit për një muaj.

Vajza dhe unë qëndrojmë me prindërit e mi dhe qëndrojmë në një hotel, pran një vendpushimi në plazh.

Nuk ka vend për të në shtëpinë e prindërve të mirë dhe kjo do të thotë se ai mund të pushojë aty.

Pastaj në mars gjeta se ai kishte qenë duke dërguar mesazhe online në internet me një vajzë.

Kur e pyeta ai tha se kishte zhvilluar vetëm një bisedë, pa asnjë emocion ose ndonjë kontakt seksual. Unë kam qenë zemërthyer, por vazhdova t’i thosha vetes se ishte në rregull.

Ne u kthyem në Filipine në fillim të muajit të kaluar, por këtë herë e kuptova një ditë më parë se ai e kalonte këtë muaj me një vajzë që punon në bar, në bregdet.

Ajo i kishte shkruar në telefonin e tij, të cilën e kapa për të kontrolluar gjatë kohës sa ishim në fluturim.

Kjo ishte një dhimbje e tmerrshme.

Nuk e dija se çfarë të bëja.

Por, pasi mbërritëm në shtëpinë e prindërve të mi dhe mendova për disa ditë, i tregova se e di për sekretin.

Ai më tha se ndihej shumë keq dhe që më donë, dhe ai u zotua se kishte përfunduar tani me vajzën nga bari.

Ai pranoi se kishte qëndruar me të çdo herë që shkonim në Tajlandë, por u betua se i kishte dhënë fund me të.

Tani jemi në shtëpi, megjithatë ai nuk mund të durojë që të më lëndojë përsëri, por në të njëjtën kohë nuk mund të qëndron larg nga vajza.

Nuk mund të vendos se çfarë të bëjmë.

Unë kam menduar që ndoshta është mirë që ta lë një muaj në vit të jetë me atë vajzë, por unë nuk jam e sigurt se mund ta përballojë këtë.

Pastaj mendoj për vajzën time.

Përkundër tradhtisë, unë e dua shumë atë. Ai është një njeri shumë i mirë dhe punon shumë për ne.

Përgjigja: Po ai mund të jetë një baba i mirë, por ai gjithashtu është një tradhtar.

Ai ju ka vënë në një pozitë të vështirë të vendosni nëse do e lini një muaj me një vajzë tjetër.

Mund të provoni sa të doni të bindin veten se është në rregull, por siç e keni thënë edhe ju nuk e dini nëse do të mund ta përballoni.

Ju po mendoni për vajzën tuaj dhe se si ajo ka nevojë për babin e saj, por puna e tij është të jeta tje për të dhe të mos ju futë nëpër telashe ju.

Po sikur kjo t’i ndodhte vajzës tuaj? A do t’i thoni se ishte mirë që burri i saj e tradhtonte?

Apo do të pranonit kur do dini se ajo meriton më mirë?

Është zgjedhja juaj, por shpresoj që do të ngriheni për veten tuaj dhe nuk do të ulni veten tuaj dhe nuk do të pranoni një marrëveshje që do t’ju dëmtojë.