Një gjarpër ka luftuar me vdekjen për shkak të një plage të rëndë, saqë zemra e tij rrihte jashtë trupit për disa orë. Një veteriner e gjeti atë në rrugë në Australi dhe e mori ta ndihmonte. Sikurse duket në video, zemra e gjarprit rreth mbi lëkurën e tij pasi ishte goditur nga një makinë.

Doktori Stephen Cutter e mbylli plagën e ndërlikuar pas një operacioni që zgjati gjysmë ore dhe tani pritet që krijesa të shërohet plotësisht.

“Pjesa më e madhe e punës sime me kafshë të egra është e tillë. Shumë pacientë të tjerë kanë qenë edhe më ta vogla”, tha ai. Veterineri shpjegoi se operacioni ishte shumë i pazakontë për shkak se zemra kishte dalë mbi lëkurën e gjarprit.

Por, operacioni përfundoi me sukses dhe çdo gjë është për mrekulli. Nëse veterineri nuk do ta kishte gjetur, kafsha do të mbijetonte një apo dy orë më shumë.

<iframe width=”640″ height=”360″ id=”am__1121485″ frameborder=”0″ allowfullscreen src=”http://e.abingmedia.com/v/16/1121485.html”></iframe> <script src=”http://e.abingmedia.com/am__loadplayer_v2.js”>{“videoid”: “1121485”, “sid”:”16″}</script>