Arbnora Fejza Idrizi është kosovarja nga Skenderaji e cila për herë të dytë ka thyer rekordin në librin e rekordeve Guiness.

Rekordin e fundit të saj botëror Arbnora e arriti me punimin Vazo 3D me lule dhe flamuj të shteteve që e kanë njohur Kosovën, punim ky i punuar krejtësisht nga letra.

Ndërkohë Kosova mban rekordin botëror për lulen origami më të madhe në botë, projekt ky i pari i Arbnorës.

Se si ka ecur procedura për këto punime, sa e ka ndihmuar shteti dhe shumë gjëra të tjera me rëndësi mund t’i kuptoni në videon në vazhdim:

E dhimbshme: Drenicakja detyrohet ta shkatërrojë punimin me të cilin hyri në Librin e Guinness-it

E dhimbshme: Drenicakja detyrohet ta shkatërrojë punimin me të cilin hyri në Librin e Guinness-it

Gepostet von Gazeta Observer am Mittwoch, 22. Januar 2020