Foto ilustrim
Prizren – të martën një viktimë mashkull ka kërkuar ndihmë mjekësore, duke qenë që i njëjti ishte therur me një mjet të mprehtë nga vëllai i tij.

I dyshuari dhe viktima kanë probleme psikike dhe me urdhër të prokurorit, rasti vazhdon të hetohet në procedurë të rregullt, njofton Policia e Kosovës.