Gigjanti teknologjik “Apple” është duke kryesuar garën midis ndërmarrjeve të tjera globale që do të bëhet kompania e parë trilionëshe.

Sipas, “The Guardian”, komentuesit financiar dhe investitorët parashikojnë që në vitin 2018 do të njoftojnë për firmën e parë që kap shifrën 1 trilion ose më shumë, nëse çmimet e shpërndarjeve teknologjike vazhdojnë të rriten si në vitin 2017, raporton “Economictimes”, transmeton Periskopi.

Në kohet e fundit, Apple kishte kryesuar garën e vlerës së tregut me 869 miliardë dollarë.