Jo të gjithë e kemi pasur fatin që nëna natyrë të na “bekonte” me buzë të trasha, por ka një zgjidhje edhe për këtë problem.

Mund ti bëni buzët tuaja të duken më të trasha se sa i keni normalisht. Ja si bëhen, por mos prisni të shihni buzët e Angelina Jolie në fytyrën tuaj, por gjithsesi ndryshimi që do të pësojnë është i dukshëm.

Fillimisht merrni dy nuanca të ndryshme të ngjyrës me të cilën dëshiroi ti lyeni buzët. Më pas lyejini buzët me nuancën më të hapur.

Me lapsin me ngjyrë më të errët dhe konturoni format e buzes, si poshtë ashtu edhe lart.

Më pas me gishtat tuaj bëni lëvizje rrethore n e buzë në mënyrë që dy ngjyrat të shkrihen me njëra-tjetrën.