Eni Koci, këngëtarja e njohur shqiptare nuk po di të ndalet me pozat e saj provokative.

E tillë është shfaqur edhe në imazhet e fundit, të publikuara nga vet ajo në llogarinë në Instagram.

Ajo në këto imazhe shihet e veshur me një bluzë transparente, e me flokët e gjata dhe të bardha.

“Disa femra e kanë frikë zjarrin… disa të tjera thjeshtë bëhen zjarr” ka shkruar Eni.