Keegan Michael Key është fejuar!

Aktori 46-vjeçar i propozoi të dashurës së tij Elisa Pugliese, raporton E! News.

Keegan dhe Elisa, fillimisht u panë në tapetin e kuq të një ngjarjeje në mars të vitit 2016, por gjithmonë duke e mbajtur private romancën e tyre.

Keegan ishte i martuar me Cynthia Blaise për më shumë se 15 vjet, por ish-çifti u nda në vitin 2015.