Që nga orët e para të mëngjesit, Prishtina është mbushur me qytetarë të shumtë dhe jo vetëm nga vendi por edhe nga shtetet fqinje.

Emocionet e tyre po i shprehin nëpërmjet veshjeve me motive kombëtare dhe flamujve atë të Shqipërisë dhe Kosovës.

Për më shumë ndiqeni videon e realizuar drejtpërdrejt nga Prishtina./Gazeta Observer/