Fifi siç shihet ka punuar tejet shumë përgjatë këtyre muajve.

Këngëtarja nga Ferizaji, Filloreta Raçi apo siç njihet për publikun Fifi duket se do të ‘shpërthejë’ me projekte këtë muaj

Me anë të një postimi të publikuar në InstaStory, Fifi shprehet se ky është muaji i saj: “Ajajaj, ky është muaji im”.

Viti i kaluar për Filloretën ka qenë tejet i angazhuar dhe mjaft i suksesshëm e cila tregon se nuk do të ndalet.

Presim të shohim se çfarë do na sjell.