Një 21- vjeçare e ka pësuar pas ushtrimeve në palestër ka mbetur e paralizuar nga veprimtaria e saj, kur një peshë 150lb që i bie rreth 69 kilogram i rrëshqiti duke i rënë mbi shpinë.

Studentja, Sophie Butler, nga Essex, po përdorte të njëjtën makineri dhe të njëjtën peshë si zakonisht, kur ajo humbi aftësinë për të qëndruar në këmbë, pasi pesha e që i ra sipër i shkaktoi fraktura në shpinë.

Zonjsuah Butler mbeti e paralizuar dhe kishte nevojë për një operacion urgjent për të shpëtuar, por që fatkeqësisht nuk ia ktheu mundësinë për të ecur sërish.

21 vjeçarja tha për Daily Mail “Kjo më ndodhi në të njëjtën ditë që mor përgjigjet e rezultateve të mija universitare. Unë dhe babi im po planifikonim të dilnim për të festuar. Po bëj ushtrimin e fundit me makinerinë, kur rash në dysheme dhe kisha gjithë atë peshë mbi vete. Personeli erdhi drejt meje duke vrapuar, dhe vetëm 20 minuta më vonë fillova të ndjeja dhimbjen e tmerrshme. Dikush më pyeti nëse mund të lëvizja këmbët dhe nuk ma mori mendja që ishte kaq serioze”, është shprehur ajo.

Mjekët thanë se znjsh. Butler kishte nevojë për kirurgji emergjente brenda 12 orëve të ardhshme ose shpresat e saj për të ecur ishin zero. Ajo qëndroj në operacion plotë 8 orë, në të cilën kirurgët riparuan shpinën e saj me dy shufra hekuri dhe kunja të tjerë metalik.

gh

sdh

uyg

gjk

yuh