“Mbretëria” është filmi me produksion gjerman dhe me një kastë të shkëlqyer aktorësh shqiptar.

Ky projekt është fitues i 13 çmimeve ndërkombëtare duke përfshirë kështu “Global Film Festival” dhe “IndieFest Film Awrds”.

Aty luajnë aktorë të njohur si Labinot Raci, Artan Gega, Asllan Hasaj, Kumrije Hoxha e Shpejtim Kastrati.