Një postim pikëllues në rrjetin social Facebook, një nënë ka ndarë disa foto të djalit të saj para dhe pasi që është bërë i varur nga droga, konkretisht nga heroina.

Pasi që u bënë javë të tëra që nuk kishte dëgjuar nga djali i saj, Jennifer Salfen-Tracy, i ndau fotografitë e djalit të saj për të treguar ndikimin e drogës që kishte pasur tek ai për vetëm 7 muaj.

Sipas postimit të nënës së saj në Facebook, djali Cody Bishop është i pastrehë dhe që nuk ka qenë në kontakt që 7 muaj. “Unë kam hezituar në shpërndarjen e kësaj foto, por shumë njerëz më kanë pyetur se si janë gjërat, kështu që e ndjeva se duhet të i ndajë”, shkroi ajo, raporton “Unilad”.

Në postim nëna i ka bashkangjitur dy fotografi, e para që e shihni më lartë e tregon djalin e saj në një gjendje tejet të mirë dhe të shëndetshme duke buzëqeshur para pemës së krishtlindjeve.

E dyta, do ju lë pa fjalë, më një ndryshim shokues. Cody duket i tmerrësisht keq.

Nëna e saj ka shpërndarë më herët këtë foto duke shkruar “Nëse dikush e ka parë në Las Vegas, ju lutem të më shkruani”.