Vipat shqiptarë kaq shumë të komentuar dhe të përfolur për jetën e tyre personale, famën, skandalet apo projektet e tyre televizive, sot do t’i shohim në një aspekt krejt tjetër, kur ishin te vegjel.

Më poshtë do t’ju tregojmë një galeri të personazheve më të dashur të ekranit në fotografi të vjetra, ku disa prej tyre jane bardhe e zi. A ngjajnë ata me personin që janë sot?! A kanë ruajtur tiparet e tyre të vegjëlisë? Po ju prezantojme pa humbur kohë këto foto te rralla.