E fejuara e futbollistit mes më të mirëve në botë, Cristiano Ronaldo, dhe nëna e fëmijës së tij më të vogël, për herë të parë ka zbuluar detaje rreth lidhjes së tyre.

Megjithëse thuhet, se futbollisti e kishte tradhtuar gjatë shtatzënisë, Georgina Rodriguez beson se nuk kishte asgjë midis Ronaldos dhe bukuroshes spanjolle.

Kjo është e vërteta e saj.